Contacteer ons!

G      0477 37 09 32
E       info@bloemisterijhendrix.be

Bezoek ons!

Bloemisterij Hendrix Koen
Evitstraat 1
3990 Peer

Facturatie-adres

Bloemisterij Hendrix Koen
Vrijheidslaan 11
3990 Peer

Ons bedrijf

Terug naar vorige pagina

Ons bedrijf is reeds 55 jaar geleden opgestart door Hendrix Albert en Lemmens Catho als groot- en kleinhandel in groenten en sierteeltproducten. Na 10 jaar werd volledig overgeschakeld op groothandel met als hoofdzaak sierteelt.

Sinds 1990 is de tweede generatie van start gegaan, waardoor het bedrijf is uitgegroeid tot een middelgroot familiebedrijf dat nu geleid wordt door Koen en Peter.
Ons bedrijf heeft 2 vestigigingen: Bloemisterij Hendrix-Jacobs te Ellikom en Bloemisterij Hendrix Koen te Peer.
Ons bedrijf is gespecialiseerd in volgende teelten: geraniums, Franse geraniums, stekperkplanten, chrysanten (van augustus tot november), herfstmixen, violen, hangpotten, decopotten, terrasschalen, balkonbakken, halfwas en vaste planten zoals bijvoorbeeld Phlox en lavendel.

Automatisatie

Automatisatie is i.s.m. Degramec en TTA op maat ontwikkeld voor een uitgebreid aantal geautomatiseerde werkzaamheden op het bedrijf:

  • oppotten
  • open zetten op tafel en grond
  • potten vullen en neerzetten in volle veld

In samenspraak met teeltbegeleiding wordt het spuiten volgens milieubewuste normen toegepast. Hiervoor werd een spuitmachine met luchtondersteuning aangekocht.

Voor het reinigen en oprollen van de gronddoek in volle veld is i.s.m. de firma T.V.B. een eigen machine ontwikkeld.

 

Oppotten

Oppotten

Oppotten

Snoeien

 

Transport

De afzet van onze producten gebeurt gedeeltelijk door middel van eigen transport. Koen, Peter en vader Albert rijden zelf de bestellingen uit en brengen deze naar de klant toe.

Cookies en privacy